طرز تهیه خوراک جگر

به گزارش وبلاگ نشانه یزد، جالبه بدونید که غذاهای زیادی می تونید با جگر درست کنید. یکی از معروف ترینشون به اسم جغور بغور یا جغول بغول معروفه که البته اون هم به روش های مختلف درست میشه. اگر شما هم از علاقه مندهای جگر و غذاهایی که با جگر درست میشه هستید می تونید انواع غذا با جگر رو یاد بگیرید و درست کنید.

طرز تهیه خوراک جگر

به گزارش وبلاگ نشانه یزد به نقل از ایران کوک،جگر از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی هاست. مخصوصا اونایی که اهل کل پاچه هستن معمولا از خوردن هر نوع جگر خیلی استقبال می کنن. جدا از طعم عالی جگر، به خاطر خواص بسیار زیادی که داره خوردنش توصیه میشه.

مواد لازم خوراک جگر

سیب زمینی1 عدد بزرگ
جگر300 گرم
پیاز1 عدد بزرگ
فلفل دلمه ای خرد شده1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان دلخواه

طرز تهیه خوراک جگر

  1. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم. آن را پوست می کنیم، به صورت نگینی خرد می کنیم و در تابه جداگانه سرخ می کنیم.
  2. جگرها را بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن کاملا برود. سپس آن ها را به اندازه دو بند انگشت و یا کمی درشت تر خرد کنید.
  3. یک پیاز بزرگ را نگینی خرد کنید. در تابه کمی روغن بریزید و پیازها را داخل آن تفت دهید تا کمی نرم و سبک و به اصطلاح عسلی شود.
  4. جگرهای خرد شده را داخل پیاز ها بریزید و تفت دهید. بعد از آن که پیازها کمی سرخ شدند و رنگ آن ها تغییر کرد، فلفل دلمه ای خرد شده، زردچوبه، نمک و ادویه را به آن اضافه کنید.
  5. کمی آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید تا جگرها خوب بپزند. در خاتمه سیب زمینی را که از قبل سرخ کرده اید به جگر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. بسته به دلخواهتان می توانید جگر را کمی آبدار از روی شعله بردارید. آن را در ظرف مورد نظر تزیین کرده و سرو کنید.
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه خوراک جگر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خوراک جگر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید