طرز تهیه لقمه گوشت با سس ریحان و گوجه

به گزارش یزد بلاگ، قصد دایم امروز شما را با طرز تهیه لقمه گوشت با سس ریحان و گوجه آشنا کنیم.

طرز تهیه لقمه گوشت با سس ریحان و گوجه

طرز تهیه سس ریحان وگوجه:

4 تا گوجه فرنگی متوسط (بدون پوست) را رنده یا پوره کنید.

دو حبه سیر رنده شده را با دو قاشق روغن زیتون بذارین روی حرارت ملایم تا بوی سیر بلند شه.

بعدپوره گوجه رو اضافه کنید و یه مشت ریحون تازه خرد شده را اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه تازه هم بریزید و در تابه رو بذارید تا سس کمی غلیظ بشه. حواستون باشه خشک و بی آب نشه.

مایه گوشتی مثل مایه ماکارونی آماده کنید، ولی با این تفاوت که حتماً یک ق چایخوری ادویه ایتالیایی را در آخر اضافه کنید تا عطر خوبی بگیره.

ادویه ایتالیایی شامل:

2 ق غ ریحان خشک+ 2 ق غ جعفری خشک+ 2 ق غ پونه کوهی خشک+1 ق غ رزماری خشک+1 ق غ آویشن+ 1 ق غ پرک فلفل قرمز+ 1 ق غ پودر سیر+ 1 ق غ پودر پیاز

این مواد را با هم مخلوط و آسیاب کنید و تو شیشه دربسته نگهداری کنید.

خمیر فوری را بردارید و داخل آن از مایع گوشتی و پنیر پارمسان بریزید و خمیر را به صورت لقمه های گرد ببندید و داخل ظرف بچینید و روی آن را با روغن زیتون چرب کنید و بعد سس ریحان را روی آن بریزید و داخل فر یا توستر قرار دهید.

اگر با فر یا سولاردام کار می کنید از قبل با دمای 180 درجه گرمش کنید و بعد در طبقه وسط (در سولاردام منظور همون سه پایه کوتاهه) اول 25 دقیقه لقمه ها را بپزید و بعد فویل را بردارید و کمی سس گوجه رومال کنید و 10 دقیقه زمان بدید تا روی لقمه ها کمی رنگ بگیره.

در توستر هم طبقه وسط با دمای 170 درجه مراحل پخت را انجام بدین.

مجله زیتوا: مجله زیتوا | مجله خبری ایران و جهان پیرامون

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: گردشبان
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 1730

به "طرز تهیه لقمه گوشت با سس ریحان و گوجه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لقمه گوشت با سس ریحان و گوجه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید